Fotoalbum

Nu er Steffies hvalpe flyttet hjemmefra og vi håber alle bliver glade for dem. Her vil vi så vise dem i deres nye hjemlige omgivelser i den udstrækning vi får billeder af dem. Foreløbig tak for alle de hilsener vi har fået.
8/4-09  Steffies hvalpe er nu blevet 8 måneder gamle. Vi håber selvfølgelig det stadig går godt alle steder hvor de små kom hen. Herhjemme er vi utroligt glade for både Sissie og Ling. Sissie er en lille fin tæve og Ling en noget større flot hanhund. Vi begynder lidt fordressur for unge hunde her i april, så må vi se hvordan det spænder af.
27/6-09  Hvalpene er nu godt 10 måneder gamle. Vores fordressur er slut - og hundene havde rigtig godt af at være sammen med andre hunde. Det var os en stor fornøjelse at også Noa og Fiffi var med på kurset. Det var begge dejlige hunde at se på og nemme og omgængelige.  Vi var på udstilling med Ling og han fik excellent og blev 2. vinder i juniorklassen. Nu er Søren så småt begyndt at træne lidt apportering. Forleden hentede Ling en due for første gang. De har også begge været med ved stranden og været i vandet. .
Her i juni har vi også hørt nyt fra både Zanto, Zaro, Zaxo og Kikkie, alle fire er begyndt at apporteringstræning og det lyder som de alle er meget glade for at lære og har lært meget allerede.
Så er Steffies hvalpe blevet 1 år. Her er vi utrolig glade for både Sissie og Ling. De er nemme og især Ling er meget lærenem, han vil så gerne ha ros, og det får han jo når han gør som vi vil. Sissie er en lille bestemt dame, som har brugt sommeren til at jagte svaler. Når hun er inde er hun lige så rolig som urolig udenfor. Det ser ud til, at alle hvalpe uden undtagelse er blevet til meget kønne og racetypiske settere.  Desværre er vores træning med de små sat på standby, men vi regner med at være i gang til foråret.
🤩🤩🤩🤩🤩🤩

8. august 2010
Så er vore unge hunde blevet 2 år. Året er såmænd gået helt fint for os alt taget i betragtning. Vi var så heldige at få Ling præmieret (1. pr.) i foråret , desværre lykkedes det ikke for Sissie. Men bare vent, hun skal nok komme igen. Hendes mormor Stærkærs Cindy blev heller aldrig præmieret som unghund, men blev dog vores mest vindende hund indtil nu. Dog fik Sissie en 1. præmie på udstilling i åben klasse, det var da heller ikke så tosset.
Lige nu træner vi apportering med især Ling. Det kniber med at magte to hunde på een gang. Sissie kommer så på banen næste forår - det er vores plan i hvert fald. Begge hunde er nemme og have og vi er utrolig glade for dem, selvom alt ikke gik som planlagt her i familien.
🤩🤔😲😠😘🤭