Fotoalbum

Steffie fik  den 8/8- 2008  8 hvalpe. (Det er 8 - taller det hele ) Der var 5 tæver og 3 hanner.
Og alt gik som det skulle. Det er nogle dejlige store ensartede hvalpe.                                                😀🤩

Nu hvor hvalpene er en knap fjorten dage gamle, går det stadig godt. Hvalpene er ved at få øjne. Steffie er en fantastisk god mor for dem. På nuværende tidspunkt har vi 2 hanner og 2 tæver, der ikke er lovet væk, de er alle rød/hvide.

Hvalpene er knap 4 uger gamle - og der er kommet rigtig meget liv i dem. De får mere og mere farve. Alle ser godt ud og trives fint.
De har fået deres første ormekur.

5 uger gamle, nu er de kommet i hundegård om dagen, alle otte er utrolig kønne og vi mener aldrig vi har haft et kønnere kuld. De er glade og livlige og der er liv og larm i hundegården, når de er vågne.

6 uger gamle, har fået deres 2. ormekur. De er i gang med apporteringstræning!! se billederne.

7 uger gamle og som en sæk lopper,  Man må sige de er meget sociale. Men vi bruger også en masse tid på dem, og der har været utrolig mange mennesker og se og snakke med dem, så de er absolut vant til at være i hænder.

8 uger gamle nu og klar til at forlade os. Det har været 8 dejlige uger med mange hvalpeoplevelser og besøg af mange søde mennesker, der har set hvalpe og vi har fået snakket lidt "hund". Hvalpene er kommet af sted, ud til tror vi i hvert fald gode hjem, hvor der vil blive passet godt på dem. Vi håber også at deres nye "familier" bliver rigtig glade for dem og begge parter får fornøjelse af hinanden.
Vi glæder os også til at høre nyt en gang imellem, så vi kan følge lidt med i, hvordan det går. Held og lykke med Jeres hvalpe.

Nu har "vores" hvalpe været ude i deres nye hjem ca. 14 dage. Vi har fået tilbagemelding fra alle. Det går tilsyneladende godt, alle steder var der en hund i hjemmet i forvejen og vi har fået billeder, hvor det fremgår at familiesammenføringen er gået rigtig godt.