Zack, Cindy og Steffie

vore hunde

Den allerførste setter vi havde var Petite, hun var efter Tina og Cæsar, opdrættet af Sørens onkel Thomas Poulsen i Lindholm, Nørre Sundby. Petite var jagt- og familiehund.                                                        Derefter fik vi Løvbakkens Sabina. Hun var mor til Cindy og Zack og vores 1. markprøvehund. Vores næste hund blev Lammefjordens Dixie, som desværre kun blev 5 år. Dixie nåede vi at få præmieret i ÅK med 1. pr. og  1. præmie i brugsklasse. Senere fik vores søn Ulrich Midtfyns Roy af Anders Varming. Ulrich var under uddannelse til herregårdsskytte, så Roy var meget hos os også. Han var en helt aldeles fantastisk jagthund. Han var også præmieret på mark. Roy var født i 1996 blev 10 år.
DKJCH  DKCH Cindy  (mor til Steffie) som var jagt-markprøve og udstillingshund. Hun var med til det hele og blev også brugt på godsjagter , Cindy var også født i 1996
blev 11 år.
DKJCH Stærkærs Zack er født i 1996 og er nu 12 år, og lever et godt pensionistliv med lidt andejagt og hvad vi ellers finder på til ham.
DKCH Stærkærs Steffie, som nu venter hvalpe, er en supergod jagthund. Hvad fremtiden bringer for hende ser vi lige.
Så er der foreløbig til sidst Sannie, der bare er flyvende dagen lang, hun har et fantastisk overskud og vi forventer os meget af hende.
Vi har haft i alt 5 hunde, som vi har gået på markprøve med (Sabina, Dixie, Cindy, Zack og Steffie) Af disse 5 hunde fik vi de 4 i vinderklasse. Cindy og Zack er jagtchampions, Cindy og Steffie udstillingschampions.  Nu har vi så Lammefjordens Sannie, som er unghund, men som vi da også forventer os en del af.
Vi lægger vægt på at have gode og glade jagthunde, kan vi så få det med udseendet og markprøver til at gå op også, så er vores mål nået. Indtil nu er det lykkedes til fulde, synes vi selv.

I foråret 2009 fik vi Lammefjordens Sannie i vinderklasse. For os var det en stor tilfredsstillelse at hun kom i VK allerede i sin første sæson i åben klasse. Det betyder at vi har lidt mere ro til at tage os af de to unge hvalpe i efterårssæsonen, og at de måske kan komme på markprøve. Unghunde på markprøve er ren fornøjelse her hos os. Sannie skal også på Jagthunde derby i det kommende efterår - vi ser hvordan det hele spænder af.

Forår 2010  Ja tingene går ikke altid som vi drømmer om. Men nu hvor vi er nået endnu et forår, må vi konstatere at vi dog er på banen endnu, vi mistede et efterår totalt pga sygdom. Dog opnåede vi at få Sannie gjort til Dansk Eksteriørchampion i vinterens løb. Vores unge hanhund R-Ling opnåede en første præmie på prøve i Danmarks Jægerforbund  i ungdomsklasse her i foråret. Sannie blev 1. vinder på vores lokale Hindevad prøve. Sissie fik også på denne prøve 1. præmie og bedste unghund efter matchning. Alt i alt måske ikke så ringe alt taget i betragtning. Vi har også i dette forår måtte sige farvel til knap 14 årige Zack efter et langt og godt liv og mange oplevelser sammen med ham.

Midtfyns Roy

Løvbakken Sabina, Ulrich og Midtfyns Roy

Sabina, Cindy, Zack og Dixie

Et forsøg på at få alle vore hunde på ét billede, april 2009 Zack, Steffie, Sannie, Sissie og Ling.